AGLAIA

Atelier      voor      creatieve      vorming      en      therapie

home

therapie

atelierwerking

supervisie


In Atelier Aglia kunnen jongeren tussen 12 en 18 jaar terecht voor korte workshops en open ateliers via creatief schilderen, tekenen, taaldrukken en werken met textiel.

Er wordt binnen Aglia bewust gekozen voor het werken in (zeer) kleine groepen van 4 tot 6 kinderen zodat elke jongeren persoonlijke aandacht krijgt. Voor kinderen die nood hebben aan extra zorg kunnen deze cursussen ook individueel aangeboden worden op vraag.
In alle workshops ligt het accent op het creatief leren toepassen van een (nieuwe) techniek en het vinden van je eigen 'kunstenaars'schap EN de beleving van het maken, niet op het maken van kopieŽn.

 

Open atelierdagen

Creatief aan de slag met verschillende technieken en met je eigen ideeŽn. klik hier voor data en inschrijvingen

Workshop vilten en textiel basis

We leren de basistechniek van vilten en gaan er daarna verder creatief mee aan de slag. Klik hier voor data en inschrijvingen

Workshop vilten en textiel vervolg

We diepen de basistechniek van vilten verder uit en combineren die met andere materialen,... Klik hier voor data en inschrijvingen

Cursus het mooiste kunstwerk ben jezelf

vier bijeenkomsten creatief werken rond je eigen kracht, zelfvertrouwen en geloof in jezelf.
Op een beeldende manier leer je jezelf beter kennen en problemen oplossen. Je ontdekt dat in elk van ons een mooi kunstwerk zit.
Klik hier voor data en inschrijvingen

 

contactgegevens en inschrijvingen

AGLAIA

Atelier      voor      creatieve      vorming      en      therapie